JFD Brokers с ново предложение за търговия с акции без такси и комисиони

След успешното придобиване на базираната в Германия банка ACON, fintech групата въвежда условия за търговия с акции без комисиони и добавя холандски акции към продуктовото си портфолио.

JFD Brokers е иновативен доставчик на услуги за търговия и инвестиции, който предизвиква статуквото чрез въвеждане на търговия с нулеви такси за своите клиенти. От този момент търговията с акции за клиенти на компанията е с нулева комисиона. Новите условия се прилагат без ограничения за брой на сделки или минимални обеми, както и без никакви допълнителни месечни такси. Нови и съществуващи клиенти могат да се възползват от предложението за търговия с акции без комисиона, като открият сметка за търговия на сайта на JFD.

Целта ни винаги е била да сме в челните редици на fintech иновациите и да предлагаме най-доброто възможно обслужване на трейдъри и инвеститори. Премахването на всички комисиони за търговия с акции е само първата стъпка от дългосрочната ни визия да станем предпочитан доставчик на финансови услуги ”, обяснява Ларс Готвик, основател и CEO на JFD Brokers. Той добавя: „В JFD работят предимно хората от Милениум поколението и ние знаем какво очакват младите хора, когато става въпрос за финанси, технологии и обслужване.”

Наред с революционната нова оферта за търговия с акции, JFD Brokers добавя нови инструменти към продуктовото си портфолио. Клиентите вече могат да търгуват подбрани холандски акции през платформите MetaTrader 5 и Guidants. Така общият брой на реалните акции, предлагани от JFD става над 600 - на компании от Германия, САЩ и Холандия. Компанията също така предлага Forex и CFD търговия на ETFs, индекси, стоки, криптовалути и облигации.