Над 100 нови немски акции са налични за търгуване при JFD

В понеделник (10/12/2018) добавихме 112 немски борсови акции към множеството активи в нашата продуктова линия. Тези нови символи ще са налични за търгуване през МТ5+ платформата на JFD.

Отсега нататък, клиентите ни ще могат да инвестират в ценни книжа на глобални корпорации като Allianz, BMW, Bayer, Siemens, Adidas и много други, достъпни на съответните фондови борси. Поръчките ще бъдат изпълнявани при най-добрите възможни условия (цени, трансакционни разходи и т.н.), налични на пазара в даден момент. Нашата система за свързване на поръчките сканира пазарите в реално време, за да осигури оптимални резултати за клиентите. Комисионната за търгуване е само 0,1% от стойностния обем на сделката при минимална такса за отваряне/затваряне на поръчка от 2 евро. За повече подробности, моля прегледайте продуктовите спецификации.

С тази стъпка продължаваме надграждането на пакета от продукти и услуги, които предлагаме, предоставяйки ви нови възможности да диверсифицирате портфейла си. Много повече борсови акции предстои да бъдат добавени следващата година, така че бъдете на линия за предстоящи известия и посещавайте периодично нашия уебсайт за последните новини в тази връзка.

Пожелаваме ви успешна търговия при JFD!