Договори за разлика върху фючърсни контракти, изтичащи през ноември 2018

Валидността на следните договори за разлика върху фючърсни контракти изтича през ноември 2018. След указаното време, съответните отворени поръчки ще бъдат автоматично завторени (посочените времена са по лондонската часова зона)

Стоки и суровини Символ Месец на матуритет Дата на матуритет Час на матуритет
US Cocoa .USCocoa_Z8 Dec 2018 15/11/2018 16:50
US Coffe .USCoffe_Z8 Dec 2018 20/11/2018 18:25

Индекси Символ Месец на матуритет Дата на матуритет Час на матуритет
US 10 Yr TNote .USTNote_Z8 Dec 2018 29/11/2018 20:00

Вижте нашите актуални пазарни анализи

Последното допълнение към нашия JFD Research уебсайт е разширената версия на отчета за състоянието на фондовите пазари, с още по-задълбочен анализ на стойностите на водещите борсови индекси и ценни книжа в света. Речникът на трейдъра е още един полезен инструмент, който ви позволява да разширите познанията си за терминологията в пазарния анализ. Абонирайте се също и за нашия седмичен пазарен бюлетин и получавайте на електронната си поща задълбочени финансови анализи. Последвайте JFD в Facebook, LinkedIn и Twitter и бъдете винаги в крак с последните новини около нас. Посетете нашия YouTube канал и гледайте разнообразните видеозаписи (включително и на уебинари), които публикуваме.

Ако имате въпроси, нашият екип по обслужване на клиенти е на ваше разположение 24 часа 5 дни в седмицата.

Уведомление

Моля, имайте предвид, че представените данни в таблиците са ориентировъчни. В случай на промени в графика за търговия от страна на съответните фондови борси, JFD Brokers ООД не носи отговорност за настъпилите последствия.