Биткойн кеш е отново наличен за търгуване при JFD

Бихме искали да ви уведомим, че временното прекъсване на търговията с биткойн кеш договори за разлика (BCHUSD), в сила от 15-и ноември 2018 г. във връзка с разполовяването на криптовалутата, беше прекратено и инструментът е отново достъпен в терминалите на JFD. Нивата на ликвидност достигнаха своите нормални стойности и благодарение на това решихме да го активираме отново.

Ще можете отново да търгувате всички 5 клиптовалути без комисионна, възползвайки се напълно от предложението на JFD за търговия с множество активи, диверсифицирайки инвестиционния си портфейл. За да сте винаги в крак с актуалните новини на финансовите пазари, не се колебайте да посещавате периодично JFD Research секцията от нашия уебсайт, както и да се абонирате за седмичния ни финансов бюлетин (т. нар. стратегически отчет).

Пожелаваме ви успешна търговия!

Ако имате въпроси, нашия висококвалифициран и приветлив отдел „Обслужване на клиенти“ е готов да ви съдейства 24 часа 5 дни в седмицата.